vrijdag vertrekken we. - Reisverslag uit Zeddam, Nederland van Bianca en Maurice Keurntjes - WaarBenJij.nu vrijdag vertrekken we. - Reisverslag uit Zeddam, Nederland van Bianca en Maurice Keurntjes - WaarBenJij.nu

vrijdag vertrekken we.

Door: Bianca

Blijf op de hoogte en volg Bianca en Maurice

02 Juni 2009 | Nederland, Zeddam

Vandaag hadden we ons afreis gesprek in Varsseveld. Voor ons was het een soort van thuiswedstrijd want wij wonen het dichtste bij.Daar troffen we de stellen die allemaal afreizen. We kregen een heleboel informatie..Nog wat papier werk enzo..pff je moet aan een heleboel dingen denken..Maar gaat vast goedkomen.

Vrijdag vertrekken we dus naar china. Om 20.55 is onze vlucht geplant. We komen zaterdags aan in china en blijven de eerste nacht in Beijing. S`Morgens vertrekken we naar Nanchang en dan krijgen we s`middags eindelijk Larissa in onze armen. Dus zondag wordt een hele mooie dag. Op 20juni zullen we om 18.35 uur weer landen op schiphol. Wat er daar tussen allemaal gebeurt kan je hier dus volgen.

groetjes van Ons

• 03 Juni 2009 - 04:56

Ulrike:

een heel goed vlucht.
    en eindelijk naar jullie dochter.
    geniet ervan, maar dat zal vast wel lukken.
    en we houden de site in de gaten .
    hoe het jullie daar als gezin gaat.

• 03 Juni 2009 - 05:02

Sandra:

Hey Meis Eindelijk he is het zover
    Wij wensen jullie een goede reis en dat je snel mag gaan genieten van Larissa
    Wel erg spannend voor jullie en ook voor opa en oma's die op schiphol staan te wachten straks
    Toy Toy

gr sandra en kids

• 03 Juni 2009 - 05:08

Grietje:

Fantastisch..het wordt nu echt..Wens jullie een goede vlucht, en geniet!

• 03 Juni 2009 - 08:16

Joke:

En een droom komt uit!!

Goede vlucht en veel geluk met jullie mooie meid!!!

• 03 Juni 2009 - 08:46

Iris:

Heel veel plezier! Een goede vlucht toegewenst en geniet ervan! Leuk zo'n site, ik zal het zeker bijhouden! xx

• 03 Juni 2009 - 09:25

Kitty En Eelke:

Maurice en Bianca, Eindelijk dan vrijdag weg om jullie dochter in de armen te kunnen sluiten, na al dat lange wachten is het dan zo ver.
    Wij wensen jullie een goede reis en heel veel geluk samen. Kunnen we jullie straks als gezin bewonderen op de Bosgraaf.
    In ieder geval tot dan !
    Liefs Kitty,Eelke,Bob en Lotte

• 03 Juni 2009 - 10:13

Jacqueline:

hallo luitjes.eindelijk,het wachten zal beloond worden.goeie reis en geniet er van.liefs geert en jacqxxx

• 03 Juni 2009 - 12:42

Hanny En Ina Vrieze:

Hoi Bianca en Maurice
    We wensen jullie een hele goede vlucht toe.En we blijven jullie volgen. De volgende keer dat we jullie zien zijn jullie hopelijk met z'n drieën.Heel veel geluk. Groetjes van Hanny en Ina

• 03 Juni 2009 - 15:08

Melinda:

Eindelijk, nog twee nachtjes slapen en dan gaat het grote avontuur op weg naar jullie Larissa beginnen. Wens jullie toe dat het gaat zoals jullie het al maanden dromen, als jullie dan eindelijk Larissa in je armen mogen sluiten.
    Denk aan jullie

• 04 Juni 2009 - 07:07

Els Rutjes :

Een hele goede reis ,en geniet er zo veel mogelijk van groetjes

• 04 Juni 2009 - 10:01

Wendy,Pascal,Wen-Yue:

Jaaaaa nog 1 dag en we vertrekken naar China om
    onze dochters op te halen. We zien jullie morgen op schiphol en geniet nog van jullie laatste dag met z'n tweeen thuis.

Groeten Wendy,Pascal,Wen-Yue en Si-Yu (nog in China)

• 04 Juni 2009 - 13:21

Monique En Jos:

heel goed reis gewenst en geniet er maar van jullie meisje. groetjes Jos en Monique

• 04 Juni 2009 - 17:11

Remco Bod:

Hoi Hoi!

Vanuit een druk Enschede wens ik jullie een goede vlucht toe. Heel veel succes daar, geniet en ik zie jullie snel met jullie 3-en!

Knuffel Remco

PS Maurice: spierpijn gehad ;)?

• 04 Juni 2009 - 17:46

Richard En Mariëtte:

Hoi Bianca, Maurice en Larissa,

Een hele fijne reis morgen en alvast heel veel geluk samen namens ons. ;)

Richard en Mariëtte

• 04 Juni 2009 - 17:57

Anita:

Ik wens jullie een hele goede vlucht en geniet lekker van jullie dochter larissa.
    Ik hou jullie site in de gaten, om op de hoogte te blijven.
    Groetjes anita

• 04 Juni 2009 - 18:57

Susan :

He eindelijk is het dan zover. Ik had je niet meer gezien,dus daarom maar zo. Een hele goede reis en dat je Larissa snel mag vasthouden. Ik blijf jullie zeker volgen via de site. Groetjes

• 05 Juni 2009 - 05:44

Hermine:

Eindelijk naar jullie meisje, geniet ervan, je kunt vanaf nu de uren tellen dat je haar eindelijk vast kunt houden. goede reis en de 20ste kom je als echt gezinnetje thuis, tot dan, we zullen de reis zeker volgen! Zoë wil nu al met Larissa spelen.

• 05 Juni 2009 - 14:59

Ron En Nicol:

Hey Maurice en Bianc...

Als het goed is, zitten jullie nu op het vliegveld vol spanning en adrenaline af te wachten tot dat het EINDELIJK 20:55 wordt...

we leven enorm met jullie mee en vinden het werkelijk waar fantastisch dat het nu, na al die jaren, dan EIN-DE-LIJK gaat gebeuren... jullie gaan jullie kleine meisje ophalen!!

Heeeeeel veel geluk ....

we smsen !!