adoptie vorderingen - Reisverslag uit Zeddam, Nederland van Bianca en Maurice Keurntjes - WaarBenJij.nu adoptie vorderingen - Reisverslag uit Zeddam, Nederland van Bianca en Maurice Keurntjes - WaarBenJij.nu

adoptie vorderingen

Door: Bianca

Blijf op de hoogte en volg Bianca en Maurice

05 Januari 2009 | Nederland, Zeddam

Hallo Allemaal

We zijn met behulp van Ron deze site gestart. Zo kunnen jullie allemaal de stand van onze adoptie volgen. Het begint nu toch wel spannend te worden want we zijn er bijna. Als er nieuws of vorderingen zijn dan zullen we dat hier op gaan vermelden. Ook tegen die tijd vanuit china zullen we jullie op de hoogte houden. Als je automatisch op de hoogte gehouden wil worden door een mailtje dan kan je je daar voor aanmelden op deze pagina.

groetjes Maurice en Bianca

• 05 Januari 2009 - 21:43

Nicol En Ron:

Hij ziet er nu al helemaal TOP uit en dat hebben jullie echt wel 100% zelf gedaan!

Liefs,

Nicol en Ron

• 05 Januari 2009 - 21:54

Conny:

Hoi ,hoi

Wat een onwijs leuk idee om via deze site iedereenop de hoogte te houden...
    en wat een spannende tijd gaan jullie tegemoet !
    We duimen voor jullie en denken aan jullie !
    Succes !

groetjes Conny uit Noordwijk....

• 05 Januari 2009 - 21:57

Manon:

Spannend, spannend, spannend!! :D

Liefs

• 05 Januari 2009 - 22:01

Loes:

Zo, jullie 2009 kan nu dus al niet meer stuk!!
    Komen de nijntjes eindelijk van pas ;)
    xx

• 05 Januari 2009 - 22:32

Kitty En Eelke:

Hallo Maurice en Bianca,

Wat geweldig dat jullie lang gekoesterde wens nu eindelijk uit gaat komen.
    We leven met jullie mee en willen graag alle vorderingen volgen.
    We weten hoe lang jullie hier al naar uit kijken.

Liefs Kitty en Eelke, Bob en Lotte

• 06 Januari 2009 - 06:56

Danielle:

Hoi Bianca,

Wat super zeg dat het nu bijna zo ver is.
    deze site vind ik erg leuk van jullie om zo iedereen op de hoogte te houden.
    Ik leef erg met jullie mee.

Liefs,
    Danielle

• 06 Januari 2009 - 06:59

Nancy:

wat tof dat jullie er bijna zijn

• 06 Januari 2009 - 07:56

Froukjes:

hallo

wat leuk het wordt spannend begrijp ik nou meid ik zal voor jullie duimen dat het snel gaat groetjes froukje

• 06 Januari 2009 - 10:35

Mariette:

hallo,

wat fijn dat jullie eindelijk verder zijn met de adoptie.
    we zijn heel blij voor jullie dat het dichterbij komt en leven met jullie mee.
    leuk ook deze site.

groetjes van
    francel,mariette
    kayleigh,daisy

• 06 Januari 2009 - 11:17

Audrey:

Wat spannend dat het nu in zicht komt, wij leven met jullie mee en hopen dat het snel mag gebeuren.

Groetjes uit Beek.

• 06 Januari 2009 - 16:18

Peetoom:

laat maar overvliegen hebben nu wel lang genoeg gewacht

• 06 Januari 2009 - 17:22

Pa+ma:

super dat dit zo gaat,we blijven deze site volgen maar horen het natuurlijk ook van jullie zelf,we kunnen haast niet wachten tot het zover is.

• 06 Januari 2009 - 17:35

Ulrike:

ik lees het al 2009 word jullie jaar eindelijk een gezin
    leuk deze site
    leuk om jullie tevolgen
    zullen vast veel herkennen
    ik hoop dat de telefoon NU voor jullie gaat!!
    ulrike

• 06 Januari 2009 - 20:08

Marianne :

Veel sterkte met de laatste lootjes. Het lange wachten zit er bijna op. We leven op afstand mee.

Groeetjes
    Wilbert, Marianne en Meike

• 06 Januari 2009 - 20:44

Martijn :

Hoi Bianca en Maurice,

Wat leuk dat het nu zo dicht bij is en spannend. Ik zal aan jullie de komende tijd denken.

Martijn

• 07 Januari 2009 - 10:30

Sabine Uit Loil:

lieve mensen,
    eindelijk gaat er nu iets geweldigs gebeuren ,lang op gewacht en nu nog eventjes dromen en dan......is het zover.wij wensen jullie hele mooie dromen ,tot de werkelijkheid er is.dikke knuffels uit Loil.

• 07 Januari 2009 - 10:50

Chantal:

Lieve Bianca en Maurice,

Wat is het een mooie site geworden zeg! Bedankt voor de uitnodiging om het te mogen volgen. Maurice ik ken je verder niet maar dat maakt niet uit. Zoals ik Bianca ken, hoort daar vast een lieve man bij!
    Ik wens jullie alle goeds toe voor het nieuwe jaar en ik blijf voor jullie duimen. Bianca, we zien elkaar zoiezo weer!

liefs, Chantal

• 07 Januari 2009 - 12:00

Carmen:

Hoi Bianca,

Nog even aftellen dus, wat super, zeg! Ook een leuk idee om iedereen op deze manier op de hoogte houden! Ik blijf de site in de gaten houden!

Liefs Carmen.

• 07 Januari 2009 - 12:46

Jacqueline:

hallo luitjes,dit is leuk,ben benieuwd.ik hoop voor jullie dat het niet zolang meer duurt.liefs jacquelinexx

• 07 Januari 2009 - 16:54

Mary:

hey bianca en maurice
    he he eindelijk komt jullie droomkind dichterbij het word voor ons een mooi jaar maar voor julie zekers reken daar maar op zon klein popje in die prachtige kamer hij of zij zal zich er zeker thuis voelen xxx mary en edmond

• 07 Januari 2009 - 19:18

Mariette:

Hoi Bianca en Maurice,

Leuk hè zo'n eigen site? Ziet er goed uit. Nu maar hopen dat er snel nieuws op komt te staan! Spannend!!!

Groetjes, Mariëtte

• 09 Januari 2009 - 10:39

Carmen:

Ik hoop van harte dat het jullie zal lukken een mooi kindje in je armen te kunnen sluiten. Ik zal voor jullie bidden, dat klinkt misschien raar maar ik weet dat als ik bid de meeste wensen uit komen.

• 09 Januari 2009 - 11:48

Yvonne:

Wat ontzettend leuk deze site... en spannend!!!
    liefs Yvonne

• 09 Januari 2009 - 18:20

Wendy:

hoi Bianca en Maurice

leuk dat jullie ook een weblog hebben en ja het word nu spannend he. nog effe wachten en we hebben een kindje erbij en zien we elkaar weer snel.

groetjes Wendy,Pascal en Wen-Yue

• 11 Januari 2009 - 15:10

Ria En Wim Dorssers:

Ha Bianca en Maurice
    We wensen jullie alle geluk van de wereld.We volgen het op hyves
    gr.Wim en Ria

• 17 Januari 2009 - 21:17

Wil,Micha En Kids:

Te geg om te horen dat het nu einedelijk zo ver is bijna!!
    We wensen jullie alle geluk en ook de ervaring toe in China maar vooral het leven erna met jullie aankomende gezin,jullie hebben het verdiend.

• 19 Januari 2009 - 13:47

Caroline:

Hoi Bianca en Maurice,

Mooie site hebben jullie en ik hoop dat jullie kindje zo gauw mogelijk bij jullie is, dan zijn jullie een Happy Family!!!!

Greetz Caroline ( van het forum, hyves en msn)

• 19 Januari 2009 - 14:35

Hermine:

Wat een leuk idee, deze site, ik blijf graag op de hoogte, ik ben erg blij voor jullie

• 20 Januari 2009 - 16:43

Ans:

Wat een leuk idee om een site te maken over de vorderingen van de adoptie, ik hoop dat jullie wens gauw in vervulling gaat.
    Gr Ans